1-3 dagars leverans | Säkra & enkla betalningar med Klarna | info@vondesign.se

5 smarta och enkla förvaringstips

Förvaringslösningar för alla hem

Med smart förvaring i hemmets alla rum organiserar du dina saker, kläder, inredningsprylar så att du lätt kan hitta det du söker efter, hålla damm och smuts borta och genom att bättre ta hand om dina ägodelar förlänger du livslängden. Många gånger när vi konsulterar homestyling dyker en och samma fråga upp – hur skapar jag mer harmoni i mitt hem och hur får jag ordning och reda bland mina saker.

Vi har samlat våra bästa tips för smarta förvaringslösningar som passar alla hem, stora som små.

Ditt hem blir snyggt och du sparar ovärderlig tid genom att slippa leta igenom hela hemmet efter det du söker efter.

Hallen – första mötet med hemmet

Första mötet i hemmet sker i hallen. Det är mycket vanligt att hallen blir ett rum som man använder som avlastningszon för saker som används ofta eller dagligen. Nycklar, skor, huvudbonader, scarfs, plånböcker, solglasögon för att nämna några är sådant som bör förvaras smart så de inte försvinner och för att hallen ska bli så harmonisk och välkomnande som möjligt. Ett enkelt budgettips är att att investera i ett par snygga lådor eller hyllor som förvaring. Snygga lådor skapar dessutom ett vackert blickfång i rummet.

Korgar – vacker och praktisk förvaring- och inredningsdetalj

Korgar i olika material, storlekar och färger passar som förvaring till husets alla rum. En korg fungerar lika bra för scarfs, mössor och handskar i hallen såväl som till att förvara barnens leksaker i och för att hålla ordning i barnrummet. Piffa till vardagsrummet med en korg fylld med glossiga magasin – extra snyggt blir det i badrummet med en korg som du har för handdukar eller toalettrullar.

korgar-bra-forvaring

Vitrinskåp – snyggt, tidlöst och praktiskt

Vitrinskåp är både snyggt och perfekt för förvaring. I matrummet kan ett vitrinskåp fungera för förvaring av finporslinet som man behöver få undan men fortfarande kunna se då dessa också fungerar som vackra inredningsdetaljer.vitrinskåp-bra-förvaring

Utnyttja hemmets alla vrår

En plats som ofta glöms bort men som är bra förvaring är insidan av dörrar – med krokar och korgar skapas riktigt smart förvaring. I sovrummet kan du skapa extra förvaring under sängen och med fasta lådor under sängen som den vilar på kan du förvara väldigt mycket. En annan plats är under trappan som ofta står tom – några snygga lådor, skåp och vips så har du ett helt nytt rum.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor kring inredningen i ditt hem, vi svarar på alla mail inom 24 timmar.

E-post: info@vondesign.se

 

Varma hälsningar Carin och Kristina

Lämna en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras.

Rea

Unavailable

Sold Out