1-3 dagars leverans | Säkra & enkla betalningar med Klarna | info@vondesign.se

Styling av villa på Ekerö

Det är alltid lika kul att få starta ett nytt stylingprojekt, den här gången är det ett hus på 115 kvm från 60-talet som ska säljas. Det förra ägaren hade fräschat upp huset invändigt och utvändigt samt gjort om tomten och lagt ner en pool.digital byrå Göteborg. webbyrå Stockholm. sökmotoroptimering.Sociala medier marknadsföring.

Det fanns ett förråd i anslutning till carporten som idag används som förråd, vi såg möjligheten att kunna skapa ett extrarum för en i familjen eller som gästrum. Vi målade om och la in en skön heltäckningsmatta, tog in möbler och förvaringsmöjligheter och efter två dagar har huset fått ett extra rum.

Inomhus möblerade vi med mestadels nya möbler och inredning. Vardagsrum och kök hänger ihop så här skapade vi möjlighet för många att umgås, äta och mysa tillsammans. En våning upp blev hallen ett extra rum för barnen att hänga i,  spela spel, umgås med sina vänner och titta på tv.

Utomhus ville vi lyfta den lyxiga känslan av att ha en egen pool och en skön gräsmatta för aktiviteter och umgänge. Vi dukade upp bordet, tog dit solstolar och sköna kuddar, gjorde iordning en loungehörna med rottingmöbler och matta.

Efter vår makeover kan vi inte annat än önska en ny familj välkommen hit och säljaren lycka till.

Hör gärna av dig till iom har frågor kring homestyling inför flytt, vi svarar på alla e-post inom 24 timmar.

Lämna en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras.

Rea

Unavailable

Sold Out