1-3 dagars leverans | Säkra & enkla betalningar med Klarna | info@vondesign.se

Homestyling i Spanien

Äntligen hade vi fått nycklarna till vår semesterbostad i Spanien, vår pärla! Som vi hade längtat efter att få se det färdiga resultatet efter ett års byggande. I månader hade jag planerat inredningen med moodboards och research och det blev ju inte enklare eftersom jag inte hade en aning om hur utbudet på inredning såg ut i Torrevieja,Spanien.  Det enda jag visste var att det fanns ett IKEA och Zara Home i närheten av vår bostad. Viss inredning köpte jag från egna webshoppen och på 3 dagar fick jag hem mina nya lampor, kuddar och inredningsdetaljer.

 

Efter att moodboarden var klar, vilket är mitt absolut viktigaste verktyg när jag planerar homestyling, var nästa steg att skapa en inköpslista och sedan börja shoppa. Eftersom Ikeas och Zara Homes utbud varierar från marknad till marknad insåg vi ganska snart att just de nyckelmöbler och inredningsdetaljer som skulle pryda våra rum och sätta stilen i hemmet inte fanns i Spanien! Ett besök som planerades att ta 2 timmar blev till 5…

Lämna en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras.

Rea

Unavailable

Sold Out