Välkommen till nya Von Design!

Förvaring - vägen till ett organiserat liv

Letar du efter nycklarna varje morgon? Ligger det småsaker överallt? Organisera med krus, askar och annan snygg förvaring som gör ditt liv lite mindre stressigt.

Shoppa förvaring

Var lägger du dina hörlurar?

Läs mer
  • Nya vondesign.se

  • Drömmer du om ett bohemiskt och mysigt hem? Då har du kommit rätt. Här på nya vondesign.se får du uppleva vår tolkning av den bohemiska stilen och shoppa inredningen för att skapa den hemma hos dig.
  • Vi hjälper dig

  • Vill du ha ytterligare tips på hur du ska få till inredningen hemma, på kontoret eller i stugan? Då hjälper vi dig gärna, skicka bara ett mail till styling@vondesign.se eller tryck på knappen nedan.

Nya vondesign.se

Drömmer du om ett bohemiskt och mysigt hem? Då har du kommit rätt. Här på nya vondesign.se får du uppleva vår tolkning av den bohemiska stilen och shoppa inredningen för att skapa den hemma hos dig.

Vi hjälper dig

Vill du ha ytterligare tips på hur du ska få till inredningen hemma, på kontoret eller i stugan? Då hjälper vi dig gärna, skicka bara ett mail till styling@vondesign.se eller tryck på knappen nedan. Maila oss

inspiration från bloggen

Så skapar du härlig loungestämning i ditt uterum

Välkomna våren och sommaren med ett lyft av ditt uterum och njut av härliga dagar och långa nätter med bokläsning och goda drinkar i en mysig och inbjudande miljö.

Läs hela artikeln här

Duka upp till middag med naturens ständiga närvaro

En av trenderna vi snappade på Formex var naturens närvaro. Mjukt, inbjudande och ombonat och en balans mellan elegant och rustikt är nyckelorden att tänka på när du ska inreda ditt hem.

läs hela artikeln här

Trädgården - vår lilla sommaroas.

Vi längtar efter att få njuta i våra trädgårdar i sommar och nu är det hög tid att se över vad som behövas fixas i ordning inför magiska sommardagar- och kvällar. Vi ger dig våra bästa tips.

Läs hela artikeln här
Rea

Unavailable

Sold Out